Siskon tyttö täytti 5 vuotta ja, koska neiti on niin prinsessaa, olihan kakunkin oltava. Joten päätin pitkästä aikaa tehdä pikeerikruunun. Teippasin leivinpaperin pyöreän säilytyspurkin ympärille ja pursottelin siihen päälle. Pursotin kruunun 1mm "kirjoitustyllalla" eikä olisi ollut väliksi hieman suurempi reikä tyllassa. Pursotus saa kuivaa seuraavaan päivään. Jos haluaa koristella sokerihelmillä, ne kannattaa painaa paikoilleen mahdollisimman nopeasti. Jos pursottaa koko kruunun ja sitten koristelee niin taitaa olla liian myöhäistä saada painettua koristeita paikalle. Viimeistely sitten helmiäissprayllä.

Pikeeri
0,25 dl valkuaista
2 dl tomusokeria
3 tippaa sitruunamehutiivistettä

Vatkaa valkuainen ja puolet tomusokerista 3 minuutin ajan. Lisää sitruunamehu ja loput tomusokerista. Tomusokerin määrä ei ole aivan täsmällinen vaan kokeilemalla tietää milloin sitä on riittävästi. Määrä on sopiva tällaiseen pursotteluun, kun nostetaan vatkaimet pois vaahdosta niin jää vaahtohuippu, jonka pää hieman notkahtaa alas. Liikaa vatkaamistakin on varottava. Pikeerin voi myös värjätä. Itse lisäsin pinkin pastavärin yhtä aikaa sitruunamehun kanssa.