Sain vapaat kädet toteuttaa 4-vuotiaalle ihanalle Siirille syntymäpäiväkakun. Päivänsankari pitää baletista, joten ajattelin jotain balleriinamaista. Ja, kun vapaat kädet sain niin tietenkin pitää päästä kokeilemaan jotain uutta. Tällä kertaa se oli hahmon muovaaminen sokerimassasta ja kokeilin myös ensimmäistä kertaa ruusupursotusta. Tuon kuvion pursottaminen vaatii vielä harjottelua kyllä. Täydellisesti onnistuneena se olisi hurjan kaunis! Täytteinä kakussa on valkosuklaa-daimmousse sekä kuningatarrahkamousse.

Moni on ihmetellyt miten onnistun tekemään niin muhkeita kakkupohjia. Tulipa taas kerran todistettua, että en osaa aina. Innoissani vatkasin munat ja sokerin, mutta unohdin sitten laittaa kokonaan jauhot sekaan! Uunista otin sellaisen parin sentin paksuisen lätyskän! Olisi pitänyt ottaa siitä kuva. Näitä on sattunut ennenkin. Kerran sekoitin perunajauhopaketin tomusokeriin ja silloinkaan ei tullut kuohkeaa pohjaa vaan epäonnistus läjä roskikseen... Tekevälle sattuu =)

Onnea Siirille!